За Нас

Експерти во Дигитал

Фокусирани сме на создавање уникатни искуства за сите наши клиенти, доближување на нивните потрошувачи и презентирање на нивните брендови, производи и услуги преку иновативни маркетинг стратегии.

Во OnPoint Digital настојуваме да бидеме креативни, иновативни и секогаш со најдобри решенија, без разлика дали соработуваме со меѓународни брендови или мали старт-ап. Крајната цел?

Создавање долгорочни партнерски односи со секој наш клиент, преку креирање на вредност во секој чекор од нивните маркетинг и промотивни активности.

Сакате да станете дел од нашиот тим?

Проверете ги слободните
Факти

Нашата експертиза

100 +
Задоволни клиенти
10 K
часови во дигитален маркетинг
50 +
Сертификати
6 K
Маркетинг кампањи
Побарајте понуда

Секогаш е совршено време за да почнеме со работа.

Од старт-апи до меѓународни брендовите, горди сме што соработуваме со одлични компании. Ова се само мал дел од нив!

Дел од нашите клиенти