Креативни решенија и услуги подготвени за дигиталната ера

Фокусирани сме на создавање уникатни искуства за сите наши клиенти, доближување на нивните потрошувачи и презентирање на нивните брендови, производи и услуги преку иновативни маркетинг стратегии.

Маркетинг

Комплетни стратегии и иновативни идеи за да бидете број 1.

Google Ads & SEO

Сакате да бидете први на Google?

Средено.

Развој на апликации

Напредни решенија подготвени за Web 3.0.

Социјални мрежи

Поврзете се со вашата таргет публика.

Видео и анимација

Креативни видеа и анимации од кои застанува здив.

Маркетинг интелигенција

Стратегии за лансирање на светски брендови

Работиме глобално, лоцирани во Скопје, Македонија

12 +
Години искуство

Во OnPoint Digital, нашата цел е да бидеме креативни, фокусирани на целта и со врвни решенија, без разлика дали соработуваме со меѓународни брендови или мали старт-ап. Крајната цел?

Создавање долгорочни партнерски односи со секој наш клиент, преку креирање на вредност во секој чекор од нивните маркетинг и промотивни активности.

Отворени кон иднината

Добијте моќен маркетинг партнер за дисрупција во Вашата индустрија.

Портфолио

Портфолио на клиенти

Страст за успех

Структуиран процес на работа

3000 +
Менаџирани кампањи
Од концепт, генерирање на идеи преку имплементација и реализација, нашата цел е да испорачање резултат на време, во секое време.
50 +
Дигитални сертификати
Наша цел е секогаш да ги следиме најновите трендови и технологии преку обука и сертификација на сите наши вработени.
6000 +
испиени чаши кафе
Посветени сме на секој проект што го преземаме. Кафето е одличен начин да останеме мотивирани при работа.

Ни веруваат над 75+ клиенти

Започнете го Вашето патување кон успех во бизнисот

Основни вредности

Вашиот партнер во дигиталниот свет.

Градење бизнис односи со просперитет во дигиталниот свет и успех за сите наши партнери.

Дисрупција на дигиталниот свет преку иновација и маркетинг решенија кои ги истакнуваат нашите клиенти.

Да инспирираме, истражуваме и помагаме на нашите клиенти да создаваат нови трендови во дигиталниот свет.